На Запоріжжі війська рф пошкодили газопровід і спричинили чотири пожежі

Читать на русском
На Запоріжжі у суботу, 21 травня, російські війська пошкодили артилерією газопровід і обстрілами спричинили чотири пожежі.
luganskgas

На Запоріжжі у суботу, 21 травня, російські війська пошкодили артилерією газопровід і обстрілами спричинили чотири пожежі.

Про це повідомило головне управління ДСНС на Запоріжжі.

Впродовж доби внаслідок артилерійських обстрілів російськими окупантами виникло 4 пожежі у Пологівському та Василівському районах.

«Перше займання сталося в приміщенні гаража в м. Гуляйполе, ще два – на територіях приватних домоволодінь у м. Оріхів, ще одне – в металевій споруді у м. Василівка. Внаслідок артилерійського обстрілу сталася розгерметизація газопроводу у місті Василівка. Рятувальники перекрили газопровід на газорегуляторному пункті», – йдеться в повідомленні.

Як далі розвиватиметься війна в Україні: західні аналітики назвали п'ять сценаріївЗахідні аналітики назвали п'ять можливих сценаріїв подальшого розвитку війни в Україні – російський чи український крах, затяжна війна, український наступ чи ескалація.

Зазначають, що рятувальники в супроводі автомобіля швидкої допомогли перевезти важкопораненого чоловіка під час обстрілів у Марфонівці до лікарні в Токмаку.

На територіях, де тривають бої, рятувальники перебувають у підвищеній готовності, а після артилерійських обстрілів ліквідовують їх наслідки.

Нагадаємо, російські військові сьогодні вночі 22 травня запустили ракети по цивільній інфраструктурі одного із сіл Запорізької області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: