Росіяни з жахом чекають українського контрнаступу на Луганщині – Гайдай

Читать на русском
Сьогодні росія програє і битву за Донбас, і війну в цілому. Вже зараз у резерві окупантів - стара радянська техніка, яку вже нічим заправляти
Ілюстративне фотоAssociated Press

На Донбасі російські окупанти практично не мають жодних успіхів - у тому числі у Луганській області. Рашисти з жахом чекають українського контрнаступу, яке може початися влітку.

Про це заявив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у своєму Telegram.

«Луганщина зараз найгарячіша точка України, область стримує ворога від подальшого просування в інші регіони. У Білогорівці ще не кінець. Вони знову полізуть» - повідомив він.

ЗСУ контролюють приблизно 10 відсотків території Луганської області – ГайдайЗСУ контролюють околицю Рубіжного, Лисичанськ, Сєвєродонецьк включно з містечками та селами цих громад, населений пункт Гірська громада і територію вздовж дороги Лисичанськ-Бахмут

Гайдай також прокоментував маячню, яку 20 травня ніс міністр оборони росії сергій шойгу, розповідаючи, що нібито вже скоро окупанти контролюватимуть всю Луганщину. Гайдай порекомендував російському міністру оборони не розповідати громадянам власної країни казки, а озвучити їм реальний стан справ - росія програє і битву за Донбас, і війну в цілому. Вже зараз у резерві окупантів - стара радянська техніка, яку вже нічим заправляти.

«Орки перемог не мають, і з жахом чекають нашого контрнаступу, яке буде супроводжуватися процесом деокупації наших територій. Всіх наших територій» - резюмував він.

Нагадаємо, рашисти в ході бомбардувань і авіаударів повністю знищили місто Рубіжне в Луганській області. Зараз він зовні нагадує зруйнований Маріуполь.

Російська армія наступає на Лисичанськ і Сєвєродонецьк. По всій Луганській області зруйновано понад 60 будинків, у Сєвєродонецьку за добу загинули 12 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: