Російські війська продовжують активно обстрілювати Луганщину, є загиблий та поранені

Читать на русском
Російські окупаційні війська вихідними обстрілювали містечка Гірської громади Луганської області. Є загиблий та понад десяток поранених.

Окупаційні війська російської федерації за вихідні щільно обстрілювали з артилерії житлові райони Гірської громади Луганської області. Внаслідок обстрілів загинула одна людиа, ще 11 отримали поранення.

Про це повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Орки щодня штурмують села та містечка Гірської громади. росіяни намагаються прорватися в Тошківці, Катеринівці та Золотому. Вся громада потерпає від артилерійських обстрілів. Масові руйнації житлового сектору, комунікації відсутні. За вихідні внаслідок обстрілів загинула одна людина, дев'ятеро поранено (їх евакуйовано, всі отримали меддопомогу). Сьогодні також вивезли сімох людей, з них двоє з пораненнями. Завтра евакуація має продовжитися», – підкреслив він.

Нагадаємо, як заявив Сергій Гайдай, станом на 15 травня Збройні сили України контролюють близько 10% території Луганської області.

Раніше в ISW вже повідомляли, що російська армія могла вимушено відмовитися від зусиль щодо широкого оточення українських військ на лінії Ізюм-Слов'янськ-Дебальцеве.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: