Наступ рф на Сєверодонецьк та Лисичанськ: 12 загиблих, десятки будинків зруйновано

Читать на русском
У Луганській області через обстріли зруйновано понад 60 будинків, у Сєвєродонецьку за останню добу загинуло 12 мешканців.
https://t.me/luhanskaVTSA

Російська армія наступає на Лисичанськ та Сєверодонецьк. По всій Луганській області зруйновано понад 60 будинків, у Сєвєродонецьку за добу загинуло 12 людей.

Про це повідомив начальник обласної воєнної адміністрації Сергій Гайдай.

«За день в нас 12 загиблих в Сєвєродонецьку, ще один – у Гірській громаді. Руйнуються й вигорають будинки. Подекуди цілими вулицями, як от у Нирковому – п’ять житлових господарств поспіль. У Золотому – шість, у Врубівці – три, ще три – в Рубіжному», – розповів Гайдай.

Він наголосив, що штурм Сєверодонецька був безуспішним – окупанти зазнали втрат і відступили.

«Втім, наслідки наступу жителі міста відчули: загиблі та поранені люди, зруйновані щонайменше п’ять багатоповерхівок. Не краща ситуація й в Лисичанську та містах, що поряд. Так, в Лисичанську обстрілами пошкоджено 12 будинків, в Новодружеську – 14, в Привіллі – 17», – додав глава ОВА.

Нагадаємо, 18 травня через постійні обстріли росіян у Луганській області було повністю знеструмлено останню велику електричну підстанцію.

На думку аналітиків, росія відмовилася від великомасштабного оточення українських підрозділів на користь завершення захоплення Луганської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: