Обстріли Луганської області: зруйновано 12 багатоповерхівок, є загиблі

Читать на русском
Російські війська не припиняють обстрілу житлових районів Луганської області. Зокрема, Сєвєродонецьк пережив за добу 15 атак, є руйнування.
facebook.com/odalug

Російські війська продовжують обстрілювати житлові райони на Луганщині. За добу було зруйновано 12 багатоповерхових будинків, загинули четверо мирних жителів.

Про це повідомив голова військово-цивільної адміністрації області Сергій Гайдай.

Українські військові підірвали залізничні мости між Рубіжним та Сєверодонецьком – ГайдайЗСУ підірвали захоплені росіянами мости між Рубіжним та Сєверодонецьком, щоб стримати наступ окупантів на Лисичанськ та Сєверодонецьк.

«Вчора у Привіллі біля річки Сіверський Донець знайдено двох загиблих із ушкодженнями у вигляді мінно-вибухових травм, також надійшла інформація про втрачені життя у Золотому та Попасній», – повідомив Гайдай.

Глава ОВА також розповів, що в Дніпрі лікарі зараз борються за життя 15-річної дитини, яка була поранена позавчора під час обстрілу Гірського. Крім того, вчора осколкове поранені отримав житель Сєвєродонецька.

«Вдень росіяни в черговий раз відкрили вогонь по «Азоту» – пошкоджено одну з адмінбудівель та прохідну. Загалом 15 артилерійських атак витримав наш обласний центр упродовж 17 травня. Руйнування отримали 12 багатоповерхівок, у кількох з них згоріли квартири та дах. Також полум'ям було охоплено торгові павільйони міста», – додав Гайдай.

По селах Попаснянської громади російські війська вчора завдавали ракетно-бомбових ударів із літаків Су-35.

Нагадаємо, як заявляв Сергій Гайдай, станом на 15 травня Збройні сили України контролювали близько 10% території Луганської області.

15 травня окупаційні війська рф обстріляли з артилерії житлові квартали Сєверодонецька та Лисичанська Луганської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: