Сєвєродонецьк постійно під обстрілами, за добу загинули чотири людини

Читать на русском
У Сєвєродонецьку за добу внаслідок обстрілів російської армії загинули чотири мешканці, щонайменше вісім будинків пошкоджено.
facebook.com/odalug

Російські війська постійно обстрілюють Сєвєродонецьк у Луганській області. За добу відомо про чотирьох загиблих мирних жителів, ще трьох поранено.

Про це повідомив голова обласної воєнної адміністрації Сергій Гайдай.

У Сєвєродонецьку третина будинків вже непридатна для проживання – ВДАУ Сєвєродонецьку на Луганщині до 30 відсотків будинків вже не будуть придатні, щоб у них жили люди.

«Сєвєродонецьк обстрілювали із самого ранку. Подекуди, через потужні обстріли рятувальники не в змозі були виїхати на місця займань по дві години. Пошкоджено щонайменше вісім будинків, деякі із них палали – окремі квартири та цілі під’їзди. 18 травня в місті загинули четверо осіб, поранені ще троє. Усі – зранку та в старих районах міста», – повідомив Гайдай.

Так, двох жінок знайшли в квартирі, в яку потрапив снаряд. Біля одного з будинків загинув чоловік, на цій же вулиці під вогонь росіян потрапили двоє людей – жінка загинула на місці, чоловіка з осколковими пораненнями госпіталізовано.

Крім того, поранення отримали ще двоє мешканців Сєвєродонецька, а в Лисичанську жінці відірвало руку.

Також, додав Гайдай, стало відомо про трьох загиблих раніше – це мешканці Білогорівки та Попасної.

Нагадаємо, напередодні через постійні обстріли росіян у Луганській області було повністю знеструмлено останню велику електричну підстанцію.

Російські війська обстрілювали житлові райони області й 17 травня. Сергій Гайдай повідомив, що було зруйновано 12 багатоповерхових будинків, загинуло четверо мирних жителів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: