Артобстріли Сєвєродонецька та Лисичанська: пожежа в декількох будівлях

Читать на русском
Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати житлові квартали Сєвєродонецька та Лисичанська, руйнуючи низку будівель.

Окупаційні війська російської федерації обстріляли з артилерії житлові квартали Сєвєродонецька та Лисичанська Луганської області. Було зруйновано кілька будівель.

Про це повідомляє керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Черговий обстріл Сєвєродонецька та Лисичанська росіяни здійснили сьогодні вдень, 16 травня. Сєвєродонецьк витримав дуже потужні удари. Кількість пошкоджених будинків ще з'ясовуємо. Також рятувальниками ліквідовано пожежу в будівлі складу місцевого науково-виробничого об'єднання. У Лисичанську внаслідок обстрілів ворога сталося займання житлового фонду. Державна служба з надзвичайної ситуації працює на місці», – сказав він.

Нагадаємо, як заявив Сергій Гайдай, станом на 15 травня Збройні сили України контролюють близько 10% території Луганської області.

Раніше в ISW вже повідомляли, що російська армія могла вимушено відмовитися від зусиль щодо широкого оточення українських військ на лінії Ізюм-Слов'янськ-Дебальцеве.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: