Ракетний удар по Бахмуту: з-під завалів дістали загиблого та тяжкопоранену дитину

Читать на русском
Російські окупаційні війська здійснили ракетний удар по житловому будинку у Бахмуті на Донеччині, в якому загинула людина.

Окупаційні війська російської федерації вбили щонайменше одну людину та тяжко поранили дев'ятирічну дитину в Бахмуті, Донецької області, по якому здійснили ракетний удар.

Про це повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Тяжко поранену 9-річну дитину і щонайменше одну загиблу людину дістали рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій із-під завалів п'ятиповерхівки у Бахмуті. Ракетний удар, якого завдали росіяни, зруйнував конструкції будинку з п'ятого по перший поверх», – написав він.

За словами Кириленка, через російські ракетний удар у багатоповерхівці зайнялася пожежа, її на даний час вже вдалося приборкати. Водночас, рятувальники продовжують розбирати завали, під якими можуть перебувати люди.

«Вкотре звертаюся до кожного, хто досі легковажить небезпекою: евакуюйтеся! Росіяни прийшли на нашу землю нищити й вбивати. Для цивільних зараз головне – зберегти своє життя. А військові зроблять свою справу – виженуть з нашої землі рашистів», – підкреслив керівника Донецької ОВА.

Нагадаємо, за минулу добу, 16 травня, загинули 22 цивільні особи внаслідок обстрілів окупаційних військ російської федерації 48 населених пунктів у Донецькій та Луганській областях.

Раніше ми писали про те, що в Генштабі заявили, що росія не припиняє наступальних дій у Східній операційній зоні, основні зусилля армія окупантів зосередила на Донецькому напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: