У росії знову відірвалися від реальності та відмовляються капітулювати в Україні

Читать на русском
Також росія нібито не говорить про застосування ядерної зброї першою - хоча всі ці загрозливі та безвідповідальні заяви зазвичай звучать саме з боку рашистів
Анатолій АнтоновПропаганда Кремля

У росії не розглядають навіть у вигляді варіантів жодної «капітуляції» в Україні. Російська влада планує продовжувати війну до повної перемоги. Паралельно росія продовжує погрожувати іншим країнам.

Про це заявив посол росії в США Анатолій Антонов в ефірі російських пропагандистських каналів.

«Ми твердо і ясно говоримо та однозначно в цьому впевнені, принаймні російські дипломати, які працюють тут, такої капітуляції не буде, ніколи не буде» - заявив він.

У росії знову лякають загрозою ядерної війниДмитро Медведєв заявив, що дії НАТО нібито підвищують ймовірність прямого конфлікту з росією, а це загрожує перерости у повноцінну ядерну війну.

Також російський посол заявив, що поставлені рашистським військам президентом росії володимиром путіним завдання будуть виконані. При цьому Антонов в традиційній для рашистів манері спробував в черговий раз залякати США якимись неназваними «непередбачуваними наслідками». Однак він ще раз підкреслив, що росія нібито не говорить про застосування ядерної зброї першою (хоча всі ці загрозливі та безвідповідальні заяви зазвичай звучать саме з боку рашистів), а всі розмови про можливість застосування кремлем ядерної зброї нібито нагнітаються з боку США.

Нагадаємо, в росії вже настільки втратили зв'язок з реальністю, що російські політики почали погрожувати «денацифікувати» Польщу.

Коментуючи рашистські погрози, радник глави ОПУ Михайло Подоляк сказав, що погрози російської федерації остаточно набридли кожній з країн світу і вони більше нікого не цікавлять.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: