Нового «Мінська» не буде, буде деокупація територій – Подоляк

Читать на русском
Подоляк нагадав, що світ шокований вторгненням в Україну, а росія продовжує вдавати з себе грізну та жахливу країну
Михайло Подолякpresident.gov.ua

Україна не збирається дозволяти укладення чергових Мінських угод. Інтерес України - деокупація всіх її територій, а це тільки питання часу.

Про це сказав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі Національного телемарафону.

«Ерефія в її нинішньому вигляді існує завдяки тому, що експансіонізм, бажання знищити сусідів і бажання забрати щось у сусідів є єдиним, що вони продають світу. Тобто це жах - бійтеся нас, а також те, що вони можуть зайти в будь-яку країну, назвати це спеціальною військовою операцією... і почати все руйнувати» - сказав він.

Подоляк нагадав, що світ шокований вторгненням в Україну, а росія продовжує вдавати з себе грізну та жахливу країну - погрожує Польщі нападом, погрожує Фінляндії та Швеції за їх позицію по НАТО. Пора покінчити з цим тероризмом.

«У нас є місія, на жаль, це тільки наша українська місія - зупинити російську федерацію і відкинути її до кордонів українських в повному обсязі» - резюмував він.

Тим часом в росії знову демонструють повний відрив від реальності. У росії не розглядають навіть у вигляді варіантів жодної «капітуляції» в Україні. Російська влада планує продовжувати війну до повної перемоги. Паралельно росія продовжує погрожувати іншим країнам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: