Збройні сили України звільнили ще чотири населені пункти на Харківщині

Читать на русском
Українські військовослужбовці в результаті злагоджених дій особового складу змогли звільнити від російських окупантів ще чотири населені пункти на Харківщині.

Збройні сили України звільнили від окупаційних військо російської федерації населені пункти Черкаські Тишки, Руські Тишки, Рубіжне та Байрак у Харківській області.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ.

«В результаті злагоджених дій особового складу підрозділів Сил оборони України на Харківщині звільнено населені пункти Черкаські Тишки, Руські Тишки, Рубіжне та Байрак», – інформують у керівництві армією.

Як стверджують у Генштабі, російська армія продовжує нести втрати на території України. За наявною інформацією, підрозділи 138-ї окремої механізованої бригади 6-ї загальновійськової армії західного військового округу через значні втрати на території Харківської області виведені на відновлення з території України в район російського місту Бєлгород. Значна частина особового складу військової служби за контрактом, що залишилась написала рапорти на звільнення.

На Слобожанському напрямку противник активних наступальних дій не проводив. Продовжує вживати заходи з перегрупування наявних підрозділів. Здійснює інженерно-фортифікаційне обладнання передових позицій, посилює систему протиповітряної оборони, нарощує систему медичного забезпечення.

На Ізюмському напрямку ворог продовжував створювати сприятливі умови для переходу у наступ, для чого поповнював запаси боєприпасів та матеріально-технічних засобів, проводив інженерне обладнання передових позицій та посилив повітряну розвідку.

Нагадаємо, ЗСУ відновили контроль над п'ятьма селами на Харківщині. Згодом українська армія звільнила ще одне село під Харковом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: