Росія почала відправляти в Україну військових без досвіду – розвідка

Читать на русском
Росія вичерпала резерви боєздатних батальйонно-тактичних груп та почала відправляти на війну в Україну військовозобов’язаних без досвіду.
armyinform.com.ua

Росія вичерпала резерви боєздатних батальйонно-тактичних груп та почала відправляти на війну в Україну військовозобов’язаних без досвіду.

Про це повідомив представник ГУР МО України Вадим Скібіцький під час загальнонаціонального марафону.

Наразі російська влада проводить приховану мобілізацію в Бєлгородській та Ростовській областях.

«На скільки ефективне застосування таких військ – це вже показують бойові дії. В багатьох випадках це не є ефективно, але ми реально розуміємо, що на сьогодні ресурси, які стосуються найбільш боєздатних батальйонно-тактичних груп росія вичерпала», – зазначив Скібіцький.

Водночас у рф достатньо інших резервів для того, щоб вводити на територію України. Представник української розвідки також наголосив, що у військових, які перебувають в резервах спостерігається пригнічений моральний стан.

«Найбільш пригнічений моральний стан у військовослужбовців 1 та 2 армійських корпусів з тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей. Тому що саме там відбувається примусова мобілізація і призов до лав російських окупаційних військ», – додав він.

Раніше повідомляли, що загальної відкритої мобілізації в росії не буде, через те, що це неможливо через економіку і відсутність аргументів для російського народу. Все, що може кремль - вести приховану мобілізацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: