Росія не зможе повністю відновити виведені з України підрозділи – розвідка

Читать на русском
У росії не можуть повноцінно відновити боєздатність виведених з України військ, але в армії змушені доповідати командуванню викривлену інформацію.
facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

У росії не можуть повноцінно відновити боєздатність виведених з України військових підрозділів через накладені на країну санкції. При цьому в армії рф змушують повідомляти командування нібито про «повну укомплектованість».

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони у Facebook.

Розбито понад чверть російських підрозділів, задіяних для вторгнення в Україну – Міноборони БританіїРосія на початку війни в Україні задіяла понад 120 батальйонних тактичних груп, чверть уже розбито. На їхнє відновлення можуть піти роки.

«Наслідком економічних санкцій, запроваджених провідними державами світу на країну-агресора, є занепад військово-промислового комплексу РФ. Втративши під час війни в Україні значну частину свого військово-технічного потенціалу, росіяни вже змушені постачати до підрозділів, які зазнали непоправних втрат, техніки та озброєння 50-60 років виробництва», - йдеться у повідомленні.

Проте, як зазначили у розвідці, така ситуація не бентежить керівництво Кремля.

«Йому байдуже скільки і на чому відправляти гарматне м'ясо в бій за майбутнє російського світу. Завжди знайдеться щось, що іржавіє десятиліттями на складах і не захотіли свого часу закуповувати навіть країни третього світу», - зазначають у ГУР.

У Міноборони додали, що у росії зі складів довгострокового зберігання техніку, здебільшого, навіть не можуть доставити до підрозділів. Проте військових змушують її приймати і доповідати командуванню про повну укомплектованість та забезпечення бойових частин.

Нагадаємо, втрати росії на війні в Україні зросли до 26 650 убитих.

Також, за даними британської розвідки, рф почала відводити свої війська з Харківської області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: