Військові рф вимагають у командування засекретити свою участь у нападі на Україну – розвідка

Читать на русском
У російській армії починають усвідомлювати свою поразку в Україні, і вимагають командування засекретити участь солдатів у вторгненні.
facebook.com/GeneralStaff.ua

У російській армії починають усвідомлювати свою поразку в Україні та вимагають у командування засекретити участь солдатів у вторгненні. Найчастіше такі прохання фіксують у частинах повітряно-космічних сил рф.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

Недооцінка рф опору України не дозволили путіну оголосити про військові успіхи 9 травня – британська розвідкаПомилки планування вторгнення в Україну та невірні очікування призвели до того, що путін 9 травня на параді не зміг оголосити про якийсь значний військовий успіх.

«Розуміючи невідворотність покарання за військові злочини проти народу України, окупанти вимагають у командування засекретити їхню участь у вторгненні», - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у ГУР, особливий масштаб такі звернення набули в частинах повітряно-космічних сил росії.

«Сховатися від помсти за масові вбивства мирних мешканців та знищену інфраструктуру України намагаються не лише безпосередні виконавці злочинів, а й уже колишні військові, які брали участь у підготовці до вторгнення в нашу державу», - додали розвідники.

Нагадаємо, напередодні у ГУР МОУ заявили, що під впливом військових невдач росія почала розповідати про протистояння в Україні не лише з ЗСУ, а й НАТО та ЄС. Таким чином, вважають у Міноборони, кремль готує росіян до поразки у війні в Україні.

За даними Генштабу ЗСУ, за час війни у втрати росії досягли 26 350 вбитих військовослужбовців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: