Росія притягнула старших командирів на поле бою через невдачі – британська розвідка

Читать на русском
Через труднощі з командуванням і керуванням, а також невдачі на передовій, рф притягнула старших командирів на поле бою, які, ймовірно, взяли на себе особисте керівництво операціями.
mill.ru

Через труднощі з командуванням і керуванням, а також невдачі на передовій, рф притягнула старших командирів на поле бою, які, ймовірно, взяли на себе особисте керівництво операціями.

Про це повідомляє Міноборони Великобританії.

Британська розвідка заявляє, що російські командири рідко делегують оперативні повноваження своїм підлеглим, які, своєю чергою, не набувають життєво важливого досвіду керівництва. Однак незрозуміло, що присутність цих командирів на полі бою призвела до удосконалення або зміненої оперативної концепції.

З 24 лютого росія витрачає на війну 900 млн доларів щодня – аналітикЦифри витрат не враховують вплив санкцій, які завдають російській економіці масштабних збитків. У довгостроковому відношенні ці санкції можуть відкинути росію на 30 років

Наголошують, що помилкові припущення щодо планування та невдачі в підтримці продовжують підривати прогрес росії. Зокрема, передове розгортання командирів наражало їх на значний ризик, що призвело до непропорційно високих втрат російських офіцерів. Це призвело до того, що сили повільно реагують на невдачі і не можуть змінити свій підхід на полі бою.

У Міноборони Британії зауважують, що ці проблеми, ймовірно, залишаться незмінними, враховуючи відносну відсутність досвіду оперативного командування у офіцерів, що були призначені замість загиблих.

Нагадаємо, противник не припиняє наступальних дій у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької, Луганської і Херсонської областей та утримання сухопутного коридору між зазначеними територіями й тимчасово окупованим Кримом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: