Російські війська найближчим часом змінять свою тактику – МВС

Читать на русском
Найближчим часом війська росії змінять свою тактику, перейшовши до «повзучої окупації» - ворог вже не атакуватиме по всій лінії фронту, а повільно просуватиметься на конкретному пункті.

Найближчим часом війська росії змінять свою тактику, перейшовши до «повзучої окупації» - ворог вже не атакуватиме по всій лінії фронту, а повільно просуватиметься на конкретному пункті.

Про це розповів радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів в ефірі 24 канали.

При цьому, за його словами, спостерігається продовження перекидання додаткових військ на ізюмському напрямку, східний напрямок рф, ймовірно, продовжить атакувати з Криму.

Війна в Україні: експерт розповів про те, як російська армія використовує навички ІДІЛРосійська армія під час війни в Україні використала деяку тактику терористів ІДІЛ, про це написав професор Дохійського інституту Омар Ашур.

«Їхнє ключове завдання – завершити оточення наших сил, але війська у них вже досить виснажені. Я взагалі очікую, що за тиждень, максимум через 10 днів у них буде критична ситуація. Вони мають високу кількість тих, хто відмовляється воювати. Вони вже перекидають (на полі бою – ред.) найвище командування, щоб вони мотивували бійців йти в атаку», - зазначив Андрусів.

Він також підкреслив, що російські війська деморалізовані через те, що жодних поставлених завдань й досі не виконано. При тому, що на північ від Харкова ЗСУ погрожують відрізати тили окупантів, тому противник відтягуватиме сили, аби стримувати контрнаступ.

«Вони застосували вже все, що було і особливо відчутних результатів вони не досягли. Просування відбувається ціною стирання з лиця землі населених пунктів, коли нашим солдатам уже нема де оборонятися. Вони так фізично так воювати довго не зможуть. Тому за тиждень – 10 днів російські війська змінять тактику. Я це називаю «повзучою окупацією». Вони перестануть атакувати по всьому фронту, а зосереджуватимуться дуже повільно на кожному конкретному пункті», - прогнозує Андрусів.

Раніше ми писали про те, що державна прикордонна служба відновила контроль на ділянці кордону завдовжки 1200 км та готова до можливих загроз з боку Збройних сил Білорусі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: