Окупанти замість «референдуму» можуть спробувати приєднати Херсонську область до Криму – мер

Читать на русском
Законний мер тимчасово окупованого Херсона Ігор Колихаєв заявив, що не бачить у місті підготовки до так званого референдуму щодо створення ХНР.
фото Суспільне

Законний міський голова тимчасово окупованого Херсона Ігор Колихаєв заявив, що не бачить у місті підготовки до так званого «референдуму щодо створення «ХНР».

Про це він повідомив в інтерв'ю «Новий час».

Окупанти зібралися перевести Херсонську область у «рубльову зону»Російські окупанти збираються з 1 травня поступово переказувати розрахунки в Херсонській області на рублі.

«Призначено коменданта області та коменданта міста. Вони призначили нового голову облдержадміністрації – Сальдо Володимира Васильовича, та нового міського голову – Кобця Олександра Юрійовича. Щодо «референдуму». Я не маю точної інформації. Спілкуюсь із жителями нашого міста та бачу, що немає ознак того, що буде «референдум». Коли вони його плануватимуть - важко зараз сказати. Що бачу: «референдуму» не буде. Думаю, що вони, швидше за все, планують область приєднувати до Криму. Робити ще одну квазіреспубліку немає сенсу. Підготовки до «референдуму» немає», - сказав Колихаєв.

Нагадаємо, 27 квітня в Херсоні російські окупанти розігнали мітинг проти «референдуму» світлошумовими гранатами, постраждали чотири особи.

У ЗМІ повідомляли, що на Херсонщині незаконний референдум про створення так званої «ХНР» хочуть провести в середині травня, при цьому терміни змінювали вже кілька разів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: