Пелосі: путін – боягуз, росія повинна бути визнана спонсором тероризму

Читать на русском
Звірства, які здійснює російська армія, виходять за рамки цивілізованої поведінки, і викидають путінських солдатів за рамки цивілізації
Ненсі ПелосіJonathan Ernst

Путінську росію потрібно в обов'язковому порядку офіційно визнати державою, яка спонсорує тероризм. Це буде найефективніша відповідь на російські звірства і вторгнення в Україну.

Про це заявила спікер Палати представників США Ненсі Пелосі в інтерв'ю MSNBC.

«Якщо росія не в списку держав-спонсорів тероризму, цей список потрібно викинути. Тому що мова йде про лідера ядерної держави, яка вдерлася в іншу країну і ще загрожує застосуванням тактичної ядерної зброї. Мова йде про президента країни, який відправив своїх солдатів здійснювати насильство, гвалтувати дітей, маленьких дівчаток, на очах їхніх матерів і матерів на очах дітей» - сказала вона.

США допомагатимуть Україні до тих пір, поки росія не буде розбита – ПелосіПелосі заявила, що була дуже зворушена зустріччю з президентом України Володимиром Зеленським під час візиту до Києва

Пелосі також заявила, що путін - боягуз, а звірства, які здійснює російська армія, виходять за рамки цивілізованої поведінки, і викидають путінських солдатів за рамки цивілізації.

«путін - боягуз. Замість того щоб воювати (з армією - ред.), він воює проти мирних жителів. Він воює з дітьми. Використовує це як військову зброю. Тому я абсолютно переконана, що росія повинна бути в списку держав-спонсорів терористів, і я сподіваюся, що це відбудеться» - резюмувала вона.

Нагадаємо, 3 травня Верховна рада підтримала звернення до Палати представників і Сенату Конгресу США щодо визнання росії державою-спонсором тероризму.

У Державному департаменті США ще у квітні заявили, що вивчають всі можливі способи чинення тиску на росію з метою змусити її припинити війну в Україну, в тому числі визнання росії державою, яка спонсорує тероризм.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: