США допомагатимуть Україні до тих пір, поки росія не буде розбита – Пелосі

Читать на русском
Пелосі заявила, що була дуже зворушена зустріччю з президентом України Володимиром Зеленським під час візиту до Києва
Ненсі Пелосіpresident.gov.ua

США надаватимуть Україні найширшу військову, економічну та гуманітарну підтримку до тих пір, поки росія не буде повністю розгромлена.

Про це заявила спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі, повідомляє американське видання The New York Times.

«Америка буде підтримувати Україну, поки перемога не буде здобута» - сказала Пелосі, коментуючи візит до Києва.

Яку військову техніку Україна може отримати від США завдяки ленд-лізуЛенд-ліз дозволяє президенту США надавати допомогу озброєнням і спорядженням будь-якій країні, яка визнана критично важливою для обороноздатності Штатів

Вона також сказала, що була дуже зворушена зустріччю з президентом України Володимиром Зеленським - на її думку, він блискучий лідер воєнного часу, а їх зустріч в Києві стала відмінним майстер-класом з лідерства.

Нагадаємо, що до Києва 1 травня з візитом прибула спікер Палати представників США Ненсі Пелосі. Зокрема, вона провела зустріч з президентом України Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, Палата представників Конгресу США 28 квітня проголосувала за законопроєкт щодо ленд-лізу для України. Це допоможе значно прискорити поставки озброєння в Україну для подальшого захисту від російської агресії.

28 квітня адміністрація президента США Джо Байдена направила до Конгресу запит на додаткове фінансування для України у розмірі 33 мільярдів доларів, щоб протистояти російському вторгненню.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: