Росіяни порушили режим тиші на «Азовсталі» і обстріляли евакуаційне авто – «Азов»

Читать на русском
Російські окупаційні війська порушують режим тиші на території заводу в Маріуполі, обстрілявши автомобіль евакуації цивільних.

Окупаційні війська російської федерації порушили режим припинення вогню на території заводу «Азовсталь» у Маріуполі і обстріляли з протитанкового ракетного комлексу автомобіль, який мав евакуювати цивільних.

Відповідну заяву оприлюднив полк «Азов».

«Під час режиму припинення вогню на території заводу «Азовсталь» росіянами, застосувавши ПТРК, було підбито автомобіль. Це авто рухалось до цивільних для того, аби їх евакуювати з території заводу. В результаті обстрілу 1 боєць загинув та 6 поранені. Ворог продовжує порушувати всі домовленості та не дотримуватись гарантій безпеки при евакуації цивільного населення», – наголошують військові.

Раніше окупанти депортували понад 300 маріупольців до селища Врангеля на північному сході росії. Люди без документів та без грошей, їм не дають вийти на зв'язок. Нещодавно вдалося евакуювати 500 цивільних з Маріуполя.

Нагадаємо, за інформацією Пентагону, більшість російських сил, які були направлені до Маріуполя, пішли та рушили на північ від міста.

Водночас, вже кілька днів продовжується штурм заводу «Азовсталь» російськими військами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: