Путін вибачився перед прем'єром Ізраїлю за висловлювання Лаврова – ЗМІ

Читать на русском
Президент росії володимир путін під час телефонної розмови з прем'єр-міністром Ізраїлю Нафталі Бенетом вибачився за висловлювання Сергія Лаврова про євреїв.

Президент росії володимир путін під час телефонної розмови з прем'єр-міністром Ізраїлю Нафталі Бенетом вибачився за висловлювання Сергія Лаврова про євреїв, але в релізі кремля згадка про це відсутня.

Про це повідомляє The Jerusalem Post.

Лавров визнав, що до 9 травня у росії жодних перемог не вийдеЩоправда, сам глава російського мзс стверджує, що в москві ніяких гучних перемог до важливої для кремля дати нібито і не планували

Як зазначає видання, вибачення путін приніс вибачення Бенету під час сьогоднішньої телефонної розмови. За його даними, прем'єр Ізраїлю їх прийняв і подякував главі кремля за роз'яснення.

У повідомленні кремля про телефонну розмову Путіна з Бенетом щодо вибачення зовсім не згадувалося. Зазначалося, що глава кремля привітав ізраїльського прем'єра із 74-м Днем незалежності країни. Лідери також обмінялися думками щодо ситуації в Україні, зокрема про евакуацію мирних жителів із маріупольського сталеливарного заводу «Азовсталь».

Нагадаємо, Сергій Лавров в інтерв'ю телекомпанії Mediaset заявив, що «Гітлер мав єврейську кров» і сказав, що «найзапекліші антисеміти, як правило, євреї».

На слова Лаврова відреагували в Офісі Президента України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: