Ізраїль підтримуватиме Україну кількома шляхами – Кулеба

Читать на русском
Ізраїль перешкоджатиме росії у спробах кремля ухилитися від західних санкцій, а також надасть допомогу у відновленні України
Ілюстративне фотоobozrevatel.com

Ізраїль підтримуватиме Україну кількома шляхами - він перешкоджатиме ухиленню росії від санкцій, які проти неї ввели, а також допоможе Україні в післявоєнному відновленні країни.

Про це повідомляє Міністерство закордонних справ за підсумками розмови міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби з Міністром закордонних справ Ізраїлю Яїром Лапідом.

«Міністр закордонних справ Ізраїлю запевнив, що Ізраїль буде підтримувати Україну під час і після цієї війни, в тому числі запобігаючи ухиленню від санкцій рф, а також допомагаючи у відновленні України» - йдеться в повідомленні Міністерства.

Нагадаємо, раніше глава мзс росії сергій лавров потрапив у скандал через свої антисемітські висловлювання. Тільки 5 травня президент рф володимир путін під час телефонної розмови з прем'єр-міністром Ізраїлю Нафталі Бенетом вибачився за цю ситуацію, але в Кремлі не згадали про те, що путін приносив вибачення.

В Україні тим часом сподіваються, що після скандалу з антисемітськими висловлюваннями лаврова Ізраїль нарешті може почати поставки зброї для України. Щоправда, опосередковано, через треті країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: