Удари росії не завадили постачанню західної зброї в Україну – Пентагон

Читать на русском
Ракетні удари рф по інфраструктурі України не змогли перешкодити постачанню західної військової допомоги, запевнили в Пентагоні.
Ілюстративне фотоReuters

Ракетні удари росії по об'єктах інфраструктури України, у тому числі по залізниці, не завадили постачанню західної військової допомоги.

Про це на брифінгу повідомив представник Міністерства оборони США.

Росія може атакувати маршрути, які використовуються для постачання зброї Україні – ПентагонРосія може вдарити по дорогах чи мостах, якими доставляють зброю в Україну. Але у Пентагоні стверджують, що постачання це не зупинить.

«Ні, це не вплинуло на нашу здатність продовжувати постачання в Україну. Ми не бачили жодних ознак того, що якусь частину західної допомоги було перервано або навіть зупинено. Ми не маємо жодних доказів того, що це відбувається», – повідомив представник Пентагону.

Нагадаємо, протягом кількох днів росія активно завдає ракетних ударів по різних областях України. Так, 3 травня окупанти випустили не менше ніж 18 ракет по об'єктах інфраструктури Дніпропетровської, Кіровоградської, Львівської, Вінницької, Київської та Закарпатської областей. Зокрема, на Дніпропетровщині серйозно пошкоджено залізничну інфраструктуру.

Вчора, 4 травня, російські війська знову вдарили по залізничному об'єкту у Дніпрі.

У Генштабі раніше говорили, що росія завдає ракетних ударів по залізничним станціям, щоб зруйнувати шляхи постачання, якими поставляється військова допомога від країн-партнерів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: