Російські окупанти за 3 травня випустили по Україні майже 20 ракет – Повітряні сили ЗСУ

Читать на русском
Традиційно боягузливий удар ракетами росія завдавала з акваторії Каспійського моря зі стратегічних бомбардувальників Ту-95 або Ту-160
Ілюстративне фотоМіноборони України

Російські окупанти 3 травня в ході масованого ракетного удару випустили по Україні не менше 18 ракет. Вісім ракет були перехоплені та збиті протиповітряною обороною Збройних сил України.

Про це повідомляє командування Повітряних сил ЗСУ в Facebook.

Традиційно боягузливий удар ракетами росія завдавала імовірно з акваторії Каспійського моря зі стратегічних бомбардувальників Ту-95 або Ту-160.

Обстріли Дніпропетровської області: ракети потрапили у склад с зерном та свинокомплексОкупанти за ранок двічі обстріляли Синельниківський район. Ракета зруйнувала склад із зерном, також було влучання у свинокомплекс.

«Орієнтовно випущено 18 ракет, спрямованих по об'єктах інфраструктури Дніпропетровської, Кіровоградської, Львівської, Вінницької, Київської та Закарпатської областей. Також з інших засобів завдано ударів по Одеській і Донецькій областях» - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, ввечері 3 травня російські окупанти завдали масованого ракетного удару по Україні. Повідомлялося про вибухи та перехоплені російські ракети в більшій частині областей України.

В результаті ракетного удару російських окупантів по Львову пошкоджено кілька підстанцій. Без електропостачання залишилися дві насосних станції, мінімум одна людина отримала поранення. У Дніпропетровській області пошкоджено залізничні інфраструктурні об'єкти.

Також вперше з початку повномасштабної війни росії проти України російські окупанти завдали ракетного удару по території Закарпаття. Є пошкодження деяких об'єктів інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: