До Маріуполя прибув кремлівський куратор «Л/ДНР», готує у місті «парад» – розвідка

Читать на русском
До Маріуполя для підготовки параду на 9 травня приїхав заступник глави адміністрації президента росії Кирієнко.

У зруйнований Маріуполь прибув перший заступник глави адміністрації президента росії Сергій Кирієнко, який за «сумісництвом» є кремлівським куратором питань з ОРДЛО. Його основне завдання у місті – підготовка «урочистих заходів» до 9 травня.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

9 травня путін може оголосити Україні війну – ЗМІВідзначається, що путін може використовувати традиційне російське побєдобєсіе 9 травня, як пропагандистський привід, щоб оголосити Україні війну

«Відомо, що рашисти відмовляються від проведення «свята» в окупованому Донецьку, в тому числі імітації «військового параду». Наразі в ОРДЛО не проводиться підготовчих робіт з цих питань. Тож Маріуполь, за планами рашистів, має стати центром «урочистостей». З цією метою в місті проводиться термінове прибирання центральних вулиць від завалів, тіл вбитих та нерозірваних російських боєприпасів», – повідомили у розвідці.

Крім того, продовжується широкомасштабна пропагандистська кампанія. Для підготовки сюжетів про Маріуполь вже приїжджали пропагандист Володимир Соловйов та керівник окупаційної адміністрації Донецька Денис Пушилін.

Нагадаємо, як повідомили у Міноборони України, Маріуполь майже повністю перебуває під контролем збройних сил росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: