«Азов» опублікував відео, де рашисти обстрілюють житлові будинки Маріуполя з танків

Читать на русском
Азов поділився відео, як росіяни обстрілюють житлові будинки Маріуполя з танків, зазначивши, що це наочно показує, чому люди переховуються на заводі Азовсталь.
Ілюстративне фото

Українські захисники Маріуполя з полку «Азов» опублікували відео як танк російських окупантів із символікою «Z» обстрілює житловий будинок у блокадному місті.

Про це повідомляє полк «Азов» у Telegram.

Як у дописі зазначає «Азов», це відео є наочною демонстрацією, чому цивільні мешканці Маріуполя, в тому числі ті, які переховуються на території заводу «Азовсталь», бояться виходити з підвалів і не вірять окупантам щодо можливості безпечної евакуації з міста.

Зазначимо, що Маріуполь заблокований російською армією з 1 березня. Захисники України зібралися на заводі «Азовсталь»: полк «Азов», частина морських піхотинців, прикордонників та нацгвардійців. Там же, у підземеллях заводу, ховаються цивільні люди від бомб та обстрілів ворожої армії.

Нагадаємо, що багато країн готові врятувати людей у Маріуполі від російських бомбардувань, але кремль відкидає усі пропозиції. Як зазначив представник ОПУ Михайло Подоляк, для путіна це символічно - знищити Маріуполь та «Азов».

Раніше ми повідомляли, що володимир путін тричі відмовив Папі Римському Франциску в організації гуманітарних коридорів з Маріуполя.

Також нагадаємо, що в суботу, 30 квітня, може відбутись евакуація мешканців Маріуполя. Транспорт для евакуації на підконтрольну Україні територію надасть російська сторона.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: