Угорщина знала про напад росії та планувала забрати частину території України – Данілов

Читать на русском
Данілов зазначив, що наслідки для Угорщини за її політику настануть вже після війни і будуть для неї дуже несподіваними
Олексій ДаніловФото УНІАН

Угорщина не просто знала про прийдешній напад росії на Україну, а ще й планувала під шумок відірвати від України землі, на які вона давно претендує.

Про це заявив Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі Національного телемарафону.

«Угорщина відкрито заявляє про свою співпрацю з російською федерацією. Більш того, вона була попереджена Путіним заздалегідь про те, що будуть напади на нашу країну. Ви бачили її позицію... Вона чомусь вважала, що зможе забрати свою частину території. Цього не буде ніколи. Ну побачимо, які наслідки після цієї війни будуть для цієї країни» - розповів він.

Нагадаємо, Угорщина постійно демонструє проросійську та антиукраїнську позицію, причому це почалося ще до війни. Останнім часом ці тенденції тільки посилилися - так, нещодавно влада Угорщини відмовилися підтримати введення ембарго на постачання російської нафти та газу. А 6 квітня прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що його країна готова платити росії рублями за постачання газу.

Крім цього, прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан вніс президента України Володимира Зеленського до списку своїх особистих політичних супротивників. Сусіди у Зеленського в цьому списку гідні - це мільярдер Джордж Сорос і уряд Європейського Союзу в Брюсселі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: