Британія надасть Україні ще один пакет військової допомоги на 300 мільйонів фунтів стерлінгів

Читать на русском
У новому пакеті буде все необхідне для того, щоб дати українській армії потужну технологічну перевагу над російськими військами
Ілюстративне фотоDeutsche Welle

Британія надасть Україні черговий великий пакет військової допомоги для потреб Збройних сил України загальною вартістю в 300 мільйонів британських фунтів стерлінгів (еквівалент 375 млн доларів США).

Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Яку військову техніку Україна може отримати від США завдяки ленд-лізуЛенд-ліз дозволяє президенту США надавати допомогу озброєнням і спорядженням будь-якій країні, яка визнана критично важливою для обороноздатності Штатів

У новому пакеті військової допомоги буде Обладнання для радіоелектронної боротьби, контрбатарейні радарні системи, прилади нічного бачення, засоби блокування супутникової навігації, важкі безпілотні літальні апарати та броньовані автомобілі для потреб цивільних чиновників.

Нагадаємо, Сполучені Штати можуть почати тотальну конфіскацію активів російських олігархів з метою забезпечення фінансування військової допомоги для України.

Данія передасть Україні у якості військової допомоги для ЗСУ велику партію колісних бронетранспортерів MOWAG Piranha III, а також партію гусеничних бронетранспортерів М113.

Нагадаємо, Палата представників Конгресу США 28 квітня проголосувала за законопроєкт щодо ленд-лізу для України. Це допоможе значно прискорити поставки озброєння в Україну для подальшого захисту від російської агресії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: