Молдова не пустила в країну російського пропагандиста, він їхав до Придністров’я

Читать на русском
Сам кореспондент-пропагандист заявив, що його документи помістили у конверт та віддали екіпажу, який поверне їх після посадки у Стамбулі.
аеропорт Кишинева

Молдова не пропустила до країни кореспондента пропагандистського агентства «РИА Новости» Артура Шайхутдінова. Він намагався без акредитації потрапити в невизнане Придністров'я.

Про це повідомляє Newsmaker.

Зазначається, що Шайхутдінова розвернули на пункті контролю в аеропорту Кишинева, куди він прилетів зі Стамбула. Згідно з його словами, причиною стала відсутність акредитації Міністерства закордонних справ і євроінтеграції Молдови.

Прессекретар Прикордонної поліції Молдови Раїса Новіцкі підтвердила виданню, що деяким іноземним громадянам, які прибули до аеропорту Кишинева, відмовили у в'їзді до країни.

«Таке рішення ухвалили у зв'язку з тим, що не було дотримано законних умов для отримання дозволу на перетин державного кордону», - пояснила вона.

«РИА Новости» повідомили, що Шайхутдінов прямував до Придністров'я для висвітлення ситуації у регіоні.

Сам кореспондент-пропагандист заявив, що його документи помістили у конверт та віддали екіпажу, який поверне їх після посадки у Стамбулі.
NewsMaker

Сам кореспондент заявив, що його документи помістили у конверт та віддали екіпажу, який поверне їх після посадки у Стамбулі.

Нагадаємо, що за даними української розвідки, у Придністров’ї вже підготували звернення до путіна щодо «єдності» та планують провокації на травневі свята.

Напередодні російські окупанти дали команду привести війська біля Придністров'я в повну бойову готовність.

Раніше у розвідці повідомляли, що росія може завдати масованого ракетного удару по Придністров'ю з жертвами серед мирного населення і хоче звинуватити в цьому Україну.

Також нагадаємо, що у невизнаному Придністров'ї оголосили воєнні збори.

Окрім цього, Ізраїль закликав своїх громадян негайно покинути територію Придністров'я.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: