У кремлі заявили, що події у Придністров'ї «викликають стурбованість»

Читать на русском
У росії прокоментували загострення ситуації в невизнаному Придністров'ї, де вже другий день повідомляють про обстріли.

У росії прокоментували загострення ситуації в невизнаному Придністров'ї, де вже другий день повідомляють про обстріли та вибухи.

Зокрема, про події у Придністров'ї у вівторок, 26 квітня, висловився прессекретар президента рф Дмитро Пєсков.

У Придністров'ї анонсували ухвалення рішення для «захисту інтересів республіки»Влада невизнаного Придністров'я, де сталося кілька вибухів, анонсували певне рішення на захист інтересів республіки.

«Ми дуже уважно спостерігаємо за тим, як там розвивається ситуація. Безумовно, ті новини, які надходять звідти, викликають стурбованість», - сказав він.

Пєсков уточнив, що поки що не планується контактів президента росії володимира путіна з президентом Молдови Майєю Санду.

При цьому він не став відповідати на питання про те, хто може стояти за тим, що відбувається в Придністров'ї, заявивши, що йому нічого додати на цю тему.

Нагадаємо, сьогодні вранці з'явилася інформація, що у Придністров'ї було підірвано дві вежі радіозв'язку та обстріляно військовий аеродром.

Напередодні у Придністров'ї заявили про обстріл «Міністерства держбезпеки» із гранатомета.

Розвідка України повідомляла, що серія вибухів у будівлі так званого «Міністерства державної безпеки» невизнаного Придністров'я – це спланована провокація російських спецслужб.

Президент Молдови Майя Санду скликала сьогодні Вищу раду безпеки у зв'язку з ситуацією в невизнаній ПМР.

Влада Придністров'я також оголосила про запровадження на 15 днів «червоного рівня» терористичної небезпеки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: