В окупованій Каховці «влада» готує парад та мітинг на 9 травня

Читать на русском
Самопроголошена влада тимчасово окупованої Каховки на Херсонщині планує масштабне святкування 9 травня.
ілюстративне фото

Самопроголошена «влада» тимчасово окупованої Каховки на Херсонщині планує масштабне святкування 9 травня. Колаборанти хочуть провести парад та мітинг, та потроїти «солдатську кашу».

Про це повідомляє Каховська міська територіальна громада у Facebook.

Росіяни планують «паради» 9 травня в Маріуполі та Донецьку, на яких проведуть українських полоненихУ спробі продати своєму населенню хоч якусь перемогу росія готова піти на чергове серйозне порушення Женевської конвенції

Так званий «керівник» міста Павло Філіпчук обіцяє «Безсмертний полк», масштабний парад та мітинг. Після урочистостей колаборанти хочуть організувати «солдатську кашу та бойові сто грам».

Як повідомляється, основна частина дійства, за задумом колаборантів, відбудеться у Каховці, а у Новій Каховці організують концерт. Крім того, у каховському музеї візьмуть відповідні експонати та документи для проведення урочистостей.

Нагадаємо, раніше омбудсмен Людмила Денісова повідомляла, що окупанти хочуть провести незаконний референдум у Херсонській області у першій декаді травня. Згодом у ЗМІ писали, що «референдум» планується на середину травня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: