Окупанти готують «референдум» у Херсоні на першу декаду травня – Денісова

Читать на русском
Російські окупанти мають намір провести так званий референдум про створення Херсонської народної республіки в період з 1 по 10 травня.
miskrada.kherson.ua

Російські окупанти мають намір провести так званий «референдум» про створення «Херсонської народної республіки» в період з 1 по 10 травня.

Про це йдеться в повідомленні омбудсменки Людмили Денісової.

Стало відомо, що окупанти в Херсоні мають намір використати схему, яка була випробувана в Луганську і Донецьку в 2014 році. За інформацією свідків, у друкарні міста Нова Каховка друкують «бюлетені» для проведення «референдуму».

«Очевидно, всі протоколи про результати «голосування» будуть підготовлені заздалегідь і завезені в обласний центр», – пише Денісова.

Вона підкреслила, що проведення «референдуму» планується в період з 1 по 10 травня 2022 року. У цей період окупанти мають намір закрити Херсон на в'їзд та виїзд і відключити весь зв'язок.

Нагадаємо, окупаційна адміністрація Херсону намагається переконати цивільних у тому, що росія вчиняє свої звірства в Україні на благо українців. В місті поширюють листівки, де окупанти називають винними в агресії самих українців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: