В окупованому Бердянську заявили про переведення пенсій і зарплат у рублі

Читать на русском
У місті розпочала роботу так звана «поліція» окупантів, яка спільно з росгвардією патрулює вулиці.
фото: ТСН

РосЗМІ повідомляють, що окупований росіянами Бердянськ у Запорізькій області готується перейти на виплату пенсій та зарплат у російських рублях.

Про це повідомляє російське видання РИА «Новости», з посиланням на колаборанта окупантів «виконувача обов'язків мера» Бердянська Олександра Сауленко.

Як зазначається, згідно з повідомленням росЗМІ, у місті розпочала роботу так звана «поліція» окупантів, яка спільно з росгвардією патрулює вулиці.

При цьому, варто зазначити, що сьогодні, 30 квітня вже 36-й день повної блокади Бердянська.

Зокрема, 29 квітня Бердянська міськрада повідомила, що 95% пенсій за березень у Бердянську виплачено. Проте, середній рівень виплат району близько 25%. Українська влада працює, щоб виплатити пенсії за квітень та залишок пенсій за березень. Це одне з найактуальніших і найскладніших питань на сьогоднішній день, зазначали у міськраді.

Нагадаємо, що Туреччина згодна вивезти поранених та загиблих у Маріуполі, але лише з порту у Бердянську. До самого Маріуполя підібратися неможливо.

Також сьогодні в окупованій росіянами Новій Каховці на Херсонщині на центральній площі російські загарбники встановлюють пам'ятник радянському революціонеру Володимиру Леніну.

Раніше ми повідомляли, що на Херсонщині окупанти змушують вчителів перейти на російську програму.

Окрім цього, окупанти мобілізують молодь і медиків на тимчасово захоплених територіях України, зокрема, у Запорізькій області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: