Окупанти мобілізують молодь і медиків на тимчасово захоплених територіях України - розвідка

Читать на русском
У Вовчанську молодший медперсонал примусово відправляють на передову для надання там першої медичної допомоги пораненам військовослужбовцям рф. В разі відмови медикам погрожують розстрілом.
фото: НТА

Головне управління розвідки Міністерства оборони зафіксувало примусові мобілізаційні заходи окупаційних військ на захоплених територіях Запорізької, Харківської та Херсонської областей.

Про це повідомляється на офіційному сайті відомства.

Зазначається, що у захоплених районах Харківщини російські окупанти мобілізують українських медиків. У Вовчанську молодший медперсонал примусово відправляють на передову для надання там першої медичної допомоги пораненам військовослужбовцям рф. В разі відмови медикам погрожують розстрілом.

«Також розпочато мобілізаційні заходи щодо молоді з числа місцевого населення на окупованих територіях Херсонської, Запорізької та Харківської областей. З метою забезпечення мобілізаційних заходів практично повністю перекрито можливість виїзду з Херсонської області на контрольовані Україною території. Значно обмежено можливість виїзду в бік РФ», – ідеться в повідомленні.

Росія хоче провести «мобілізацію» на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей – ГУРРосія хоче провести примусову мобілізацію на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей. Потім мобілізованих кидатимуть на гарячі ділянки фронту.

Водночас, у Запорізькій області окупанти разом із працівниками ФСБ полюють на українців призовного віку. Ними вони намагаються поповнити склад бойових підрозділів рф на проблемних напрямках.

Нагадаємо, що розвідка здобула імена майже 2 тисяч окупантів, які знущалися з українців на запорізькому та маріупольському напрямках.

Раніше розвідка повідомляла, що у боях за Маріуполь загинули майже всі «міліціонери» з ОРДО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: