У Запоріжжі деяких порушників комендантської години відправляють до військкоматів

Читать на русском
У Запоріжжі порушників режиму комендантської години спрямовують до військкоматів. Лише минулої доби армію поповнили 11 людей.

У Запоріжжі порушників режиму комендантської години спрямовують до військкоматів. Лише минулої доби армію поповнили 11 людей.

Про це повідомили у Запорізькій ОДА у середу, 27 квітня.

Матері військових рф «штурмують» військкомати, щоб забрати синів з УкраїниРосіянки хочуть будь-що забрати своїх синів із війни в Україні. Для цього не шкодують ні грошей, ні зв’язків серед військового керівництва росії.

«За порушення правил комендантської години затримано та доставлено до підрозділів поліції 25 осіб, серед яких 22 чоловіки та 3 жінки. До регіональних територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки направлено 11 затриманих», - йдеться у повідомленні.

Там також додали, що 11 затриманим вручено повістки.

Нагадаємо, 25 лютого президент Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію в Україні. Вона проводитиметься протягом 90 діб з дня набрання чинності указом. Чоловіки, які підпадають під категорію мобілізації, повинні з'явитися в територіальні центри комплектування.

Рада звільнила від мобілізації студентів та викладачів профосвіти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: