Вивчають поняття «демілітаризація»: Подоляк прокоментував вибухи та пожежі на російських об'єктах

Читать на русском
Михайло Подоляк прокоментував останні вибухи та пожежі у прикордонних з Україною областях росії. За його словами, причини можуть бути різними – аж до божественного втручання.
twitter.com/Podolyak_M

Бєлгородська, Воронезька та Курська області росії теж почали активно вивчати поняття «демілітаризація».

Так радник керівника ОПУ Михайло Подоляк прокоментував вибухи та пожежі на нафтобазах та складах боєприпасів у прикордонних з Україною областях росії.

«У цих російських областях періодично горять великі паливні бази, що забезпечували паливом бронетехніку армії рф, і вибухають склади боєприпасів. З різних причин. І роблять це все активніше та впевненіше. Як це пояснити? Дуже просто. Якщо ви (росіяни) вирішили масово атакувати іншу країну, масово вбивати там усіх підряд, масово давити танками мирних людей, а для забезпечення вбивств використовуєте склади у своїх областях, то рано чи пізно борги доведеться повертати», – написав Подоляк.

У Британії заявили, що Україна може «цілком законно» атакувати військові об'єкти в росіїБританський міністр заявив, що Україна може цілком законно атакувати військові об'єкти в росії, щоб порушити їх логістику та лінії постачання. Це – частина війни.

За його словами, за такої інтенсивності російського вторгнення в Україну «відсидітися не вийде»: «І тому роззброєння бєлгородсько-воронежських складів убивць – абсолютно природний процес. Карма – штука жорстока».

Подоляк додав, що причини руйнування військової інфраструктури в росії можуть бути абсолютно різними: «Аж до… божественного втручання у справи грішників, які у Страсний тиждень масово вбивали людей в українському Маріуполі».

Нагадаємо, у прикордонних областях росії за останній місяць сталося кілька пожеж на складах із паливом та припасами.

Наприкінці березня у передмісті Бєлгорода спалахнув склад боєприпасів. А 1 квітня в тому ж місті сталася масштабна пожежа на нафтобазі, в якій місцева влада побачила «український слід».

Крім того, днями у російському Брянську горіла нафтобаза. А сьогодні вночі в Бєлгородській області сталася пожежа на складі боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: