Пожежа на нафтобазі у Бєлгороді: у Міноборони прокоментували звинувачення у причетності України

Читать на русском
У Міноборони України відмовити підтверджувати чи спростовувати інформацію про причетність до пожежі на нафтобазі в російському Бєлгороді.

У Міністерстві оборони не підтвердили та не спростували інформацію про причетність України до пожежі на нафтобазі у російському місті Бєлгород.

«Я хочу наголосити, що станом на сьогодні Українська держава здійснює оборонну операцію з відбиття збройної російської агресії на території України. І це зовсім не означає, що Україна має нести відповідальність за всі прорахунки, за всі катастрофи та всі події, що відбуваються на території рф. Ми не вперше бачимо такі обвинувачення. Тому я не буду ні підтверджувати цю інформацію, ні спростовувати», – заявив на брифінгу речник Міноборони Олександр Мотузяник.

Нагадаємо, у Бєлгороді, який знаходиться неподалік кордону з Україною, сталася масштабна пожежа на нафтобазі. Місцева влада відразу знайшли у цьому «український слід».

Раніше радник керівника ОПУ Олексій Арестович пояснив, чому українська армія не завдає ударів по військових цілях у росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: