Вибухи в Бєлгороді негативно вплинуть на логістику російської армії – Міноборони Британії

Читать на русском
Незадовго до пожежі на нафтобазі стався вибух на складі боєприпасів, який знищив чималі запаси спорядження
Фото з місця подійfocus.ua

Інцидент в Бєлгороді, коли виник масштабна пожежа на місцевій нафтобазі, призвів до повного знищення декількох цистерн з паливом. Це може негативно позначитися на і без того огидній логістиці російської армії.

Про це повідомляє Міністерство оборони Британії з посиланням на розвідувальні дані.

Зазначається, що незадовго до пожежі на нафтобазі стався вибух на складі боєприпасів, який знищив чималі запаси спорядження. А разом зі знищенням цистерн з паливом цей інцидент дає посилення навантаження на логістичні ланцюжки російської армії - комунікації якої й без того розтягнуті.

Найсильніше від розриву логістичних ланцюжків може постраждати група російських військ, яка знаходиться під Харковом - останній розташований в 60 км від Бєлгорода.

Нагадаємо, 1 квітня в російському місті Білгород, яке знаходиться недалеко від кордону з Україною, сталася масштабна пожежа на нафтобазі. Влада міста заявила, що по нафтобазі завдали удару два українських вертольоти.

До Міністерства оборони України не підтвердили та не спростували інформацію про причетність України до пожежі на нафтобазі в російському місті Білгород.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: