У Бєлгородській області повідомили про обстріл «з боку України»

Читать на русском

Влада держави-агресора повідомляє про нібито обстріл їх населених пунктів з української території в Харківській області.

Губернатор Бєлгородської області російської федерації В'ячеслав Гладков повідомив, що нібито з боку України стався обстріл села Журавлівка у регіоні, через що є пошкодження житлових будинків.

Про це він написав у Telegram-каналі.

«Був обстріл з боку України села Журавльовка (Бєлгородської області). Є ушкодження житлових будинків, соціальних об'єктів. Інформації про жертв та постраждалих немає. В цьому селі вже було оголошено режим надзвичайної ситуації, і людей вивезено за його межі. Докладніша інформація буде після детального обстеження території», – заявив Гладков.

Зазначимо, що село Журавльовка Бєлгородської області розташоване поблизу контрольного пункту пропуску на українсько-російському кордоні Гоптівка-Нехотєєвка. За даними системи онлайн-карт liveuamap, зазначений КПП та населені пункти поблизу кордону перебувають під тимчасовим контролем окупаційних військ рф.

Нагадаємо, Рада національної безпеки та оборони України повідомила, що Росія влаштовує «теракти» на своїй території з метою звинуватити Україну. Раніше у росії на кордоні з Україною пошкодили залізничні колії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: