Окупанти викрадають чоловіків для поповнення обмінного фонду – розвідка

Читать на русском
На окупованих територіях росіяни викрадають чоловіків, щоб поповнити обмінний фонд і готуються до 9 травня.

На окупованих територіях ворожі війська викрадають чоловіків, аби поповнити обмінний фонд та готуються до 9 травня.

Про це інформує пресслужба Головного управління розвідки у середу, 27 квітня.

На зайнятих ворогом територіях Харківської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської, Луганської, Донецької областей проводяться масштабні фільтраційні заходи. Жертвами окупантів найчастіше стають чоловіки призовного віку.

Насамперед - ветерани АТО/ООС, колишні військові та правоохоронці, проукраїнські активісти.

Росія хоче провести «мобілізацію» на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей – ГУРРосія хоче провести примусову мобілізацію на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей. Потім мобілізованих кидатимуть на гарячі ділянки фронту.

Також у приміщеннях херсонського ізолятору тимчасового тримання перебувають понад 300 проукраїнських активістів та ветеранів АТО/ООС, яких катують.

Крім того, у селі Велика Лепетиха Херсонської області створено фільтраційний табір. Нещодавно туди прибуло близько 400 російських військовослужбовців, одягнених у форму Росгвардії. Вони шукають та затримують чоловіків призовного віку.

До того ж, затриманих українських чоловіків масово вивозять у напрямку окупованого Криму.

Основною метою є «поповнення обмінного фонду». Українських заручників планують обмінювати на російських військових злочинців. Навіть за умови, якщо українці не брали участі у бойових діях 2022 року.

Також не виключено організацію пропагандистських «парадів перемоги» за участю затриманих українців. Відповідно до отриманої інформації їх можуть спробувати видати за «військовополонених» та провести вулицями окупованих міст.

Раніше ми писали, що держави-члени ОДКБ не підтримують росію у війні проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: