Британська розвідка вважає, що Херсон є ключовим для досягнення мети росії

Читать на русском
Окупанти мають на меті організувати в Херсоні, який є ключовим для росії, псевдореферендум, щоб виправдати свою окупацію.
Getty Images

Окупанти мають на меті організувати в Херсоні, який є ключовим для росії, псевдореферендум, щоб виправдати свою окупацію.

Про це повідомляє Міністерство оборони Британії з посиланням на дані розвідки.

«Росія планує організувати «референдум» у місті Херсон, щоб виправдати свою окупацію. Місто є ключовим для досягнення мети Росії – створити сухопутний сполучення з Кримом і домінувати на півдні України», – йдеться в повідомленні.

У Міноборони Британії нагадали, що в 2014 році Кремль проводив аналогічні заходи в українській Автономній Республіці Крим. захоплення.

«Власні внутрішні вибори в Росії супроводжувалися звинуваченнями у фальсифікації результатів голосування, а високопоставленій опозиції не дозволили балотуватися», – додають у розвідці.

Нагадаємо, з метою дискредитації ЗСУ російські окупанти здійснюють провокації на Херсонщині – на танках з українськими прапорами вони обстрілюють захоплені території.

Також повідомляли, що російські військові намагаються спричинити продовольчу кризу в південних регіонах України. Окупанти вивозять зерно з регіону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: