Росія хоче провести «мобілізацію» на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей – ГУР

Читать на русском
Росія хоче провести примусову мобілізацію на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей. Потім мобілізованих кидатимуть на гарячі ділянки фронту.

Псевдореферендуми на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей потрібні для оголошення примусової мобілізації. Після її проведення російська ФСБ планує кинути «мобілізованих» українців на гарячі ділянки фронту на штурм позицій ЗСУ під контролем загороджувальних загонів.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Примусово мобілізованим з ОРДЛО краще відразу здаватися в полон ЗСУ – ДаниловНа території ОРДЛО йде примусова мобілізація, забирають в армію всіх чоловіків, кого можуть знайти, в тому числі навіть викладачів вузів та професорів

«Для проведення «референдумів» заздалегідь збираються особисті дані мешканців тимчасово окупованих територій, нібито для отримання гуманітарної допомоги або соціальних виплат. У день «голосування» співробітники ФСБ заповнюватимуть бюлетені, користуючись отриманою інформацією, без згоди та фізичної присутності самих українців», – повідомляють у розвідці.

Ця спецоперація окупантів має кілька цілей. По-перше, знищення представників українського етносу. Друга мета – проведення пропагандистських заходів, щоб нав'язати росіянам та світу міф про те, що «звільнене від нацистів населення областей почало боротися з націоналістичними батальйонами».

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський говорив, що окупанти намагаються мобілізувати мешканців окупованого півдня України.

Тим часом план з мобілізації близько 26 тисяч «резервістів» з ОРДЛО до Сухопутних військ росії був фактично зірваний.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: