Байден сьогодні оголосить про додаткову допомогу Україні – CNN

Читать на русском
У четвер, 21 квітня, лідер американців Джо Байден має намір оголосити про надання нового пакету військової допомоги для України.
24 канал

У четвер, 21 квітня, президент США Джо Байден оголосить про надання нового пакету військової допомоги для України, обсяг якої складатиме 800 млн доларів.

Про це повідомляє видання CNN.

Війна в Україні: які країни допомагають найбільшеСША лідирують за загальною сумою допомоги, наданої Україні під час війни. Водночас Естонія надала найбільшу допомогу у співвідношенні до власного ВВП.

Як заявив офіційний представник Білого дому, американський президент оголосить про додаткову допомогу Україні в сфері безпеки. Очікується, що буде виділено ще один пакет на 800 млн доларів після того, як на початку квітня було вжито аналогічний захід.

У сьогоднішньому зверненні з Білого дому Байден також розповість про зусилля США щодо підтримки народу України.

Раніше ми писали про те, що після зустрічі світових лідерів 19 квітня США схвалили рішення, що в якості військової допомоги для боротьби з російським вторгненням Україна отримає значно більшу кількість артилерії.

Зазначимо, прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон після зустрічі світових лідерів 19 квітня заявив, що Україну треба зміцнити так, щоб росія більше ніколи не посміла напасти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: