Наступні санкції США завдадуть удару по російському ВПК – Мінфін США

Читать на русском
Нові санкції дестабілізують роботу ВПК росії та перервуть ланцюжки поставок, щоб військова машина путіна захлинулася і зупинилася
Ілюстративне фотоkaztag.kz

Наступні санкції, які введуть Сполучені Штати проти росії, будуть націлені на те, щоб завдати критичної шкоди військово-промисловому комплексу рф.

Про це заявив заступник міністра фінансів США Уолл Адейєм.

Салліван анонсував покарання для країн, які допомагатимуть росії обходити санкціїКаральні заходи США поширюються на всіх, хто спробує допомогти росії обійти санкції, незалежно, знаходяться вони на території рф або за її межами

_«Наступний етап нашої роботи буде в тому, щоб розірвати зв'язки з військовою машиною. Частина за частиною порушити роботу військово - промислового комплексу і ланцюжок поставок», - запевнив він, додавши, що на цей час Міністерство фінансів США працює над цим питанням.

Нагадаємо, раніше глава Офісу президента України Андрій Єрмак анонсував, що Захід готує проти росії новий набір санкцій. Зокрема, під удар знову потрапляє російський військово-промисловий комплекс, а також постачальники в усьому світі, які співпрацюють з російським ВПК.

Тим часом вже діючі санкції змушують буксувати російський ВПК. Російське підприємство виробництва танків - «Уралвагонзавод» - скорочує випуск нової бронетехніки через проблеми з фінансуванням та імпортними комплектуючими. Крім цього, зупиняють роботу заводи-виробники зенітно-ракетних комплексів в росії. Для виробництва не вистачає іноземних деталей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: