Стало відомо, скільки російських окупантів вбили «азовці» в обложеному Маріуполі

Читать на русском
Чималі втрати росіяни несуть і в техніці: захисники Маріуполя знищили 46 і підбили 27 російських танків
Ілюстративне фотоAP Photo

З моменту початку облоги Маріуполя російськими окупантами понад дві тисячі російських солдатів були знищені захисниками міста. Російські війська мають великі втрати, намагаючись взяти місто.

Про це повідомив заступник командира полку «Азов» Святослав «Калина» Паламар у своєму відеозверненні 14 квітня.

Не лише у Маріуполі: росія активно використовує мобільні крематорії для приховування злочинів – ГУРУ Маріуполі розвідка зафіксувала 13 мобільних крематоріїв. Також російська армія використала їх у Чернігівській та Луганській областях.

«Вже понад 50 днів ведуться важкі бої за Україну і за Маріуполь. Це майже 1200 годин безперервної боротьби з переважаючими силами противника. Наші бійці творять неймовірні речі, що виходять за межі можливого» - розповів він.

Чималі втрати росіяни несуть і в техніці: захисники Маріуполя знищили 46 і підбили 27 російських танків, 69 БМП і БМД, не менше 30 БТР, а також різноманітні бронеавтомобілі з російського автопарку, багато вантажівок, БПЛА, літак і навіть катер.

«Кожні три години підбивається ворожа техніка. А щогодини знищується до двох окупантів» - сказав Паламар і додав, що захисники міста сподіваються на деблокаду і вірять, що полк не зрадять.

Нагадаємо, Росія продовжує завдавати авіаційних ударів по Маріуполю. Окупанти ведуть наступ в районі металургійного комплексу «Азовсталь» і морського порту.

13 квітня в Маріуполі підрозділи 36-ї бригади морської піхоти в результаті складного і ризикованого маневру прорвалися на з'єднання з полком «Азов». На жаль, частина морпіхів потрапила при цьому в полон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: