У Маріуполі морська піхота прорвалася і з'єдналася з полком «Азов» – Арестович

Читать на русском
У Маріуполі підрозділи 36-ї бригади морської піхоти внаслідок складного маневру з'єдналися з Азовом. Наразі захисники міста серйозно зміцнили свій район оборони.

У Маріуполі підрозділи 36-ї бригади морської піхоти внаслідок складного та ризикованого маневру прорвалися на з'єднання з полком «Азов».

Про це у Facebook написав радник керівника ОПУ Олексій Арестович.

«Результати? 1. «Азов» отримав суттєве підкріплення. 2. 36-а бригада уникла розгрому частинами і отримала додаткові серйозні можливості, фактично отримала другий шанс. 3. Захисники міста, тепер спільно, серйозно зміцнили свій район оборони. Загалом система оборони міста приросла і зміцнилася. Ось що буває, коли офіцери не втрачають голови, а твердо зберігають управління військами», – написав Арестович.

Нагадаємо, вранці у Генштабі повідомили, що російські окупанти ведуть наступ у районі металургійного комплексу «Азовсталь» та морського порту Маріуполя.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний днями заявив, що зв'язок з українськими військовими, які продовжують оборону Маріуполя, є стійким і підтримується.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: