Попасна зазнала потужного обстрілу, з міста вдалося вивезти тільки трьох осіб

Читать на русском
Попасна сьогодні зазнала потужного обстрілу. Тому було прийнято рішення вивозити жителів не автобусом, а автомобілями.

Сьогодні, 15 квітня, з Луганської області за п'ятьма узгодженими маршрутами евакуювали 370 жителів. Проте з Попасної вдалося вивести тільки трьох осіб - машина, на якій вони виїжджали, потрапила під обстріл. Місто сьогодні зазнало потужного обстрілу.

Про це голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомляє в Telegram.

«Ми евакуювали сьогодні людей по всіх п'яти маршрутах. Це 370 жителів області. Однак з Попасної тільки троє», - написав керівник ОВА.

Згідно з його словами, Попасна сьогодні зазнала потужного обстрілу. Тому було прийнято рішення вивозити жителів не автобусом, а автомобілями. Вдалося зробити тільки один рейс і вивести трьох осіб. При цьому в машину потрапили осколки снаряда, що розірвався. Ніхто не постраждав, проте автомобіль виїхав з-під вогню на повністю спущених шинах.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 15 квітня, в Україні узгоджено роботу дев'яти гуманітарних коридорів.

Раніше ми повідомляли, що окупаційні війська російської федерації продовжують обстрілювати населені пункти в Луганській області, в тому числі їхні житлові райони. В Кременній є загиблий та п'ятеро пораненим.

Також нагадаємо, що на Харківщині російські окупанти обстріляли евакуаційні автобуси із мирними жителями. В результаті загинули 7 людей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: