Єрмак закликав мешканців Луганської та Донецької областей швидше евакуюватися

Читать на русском
Росія накопичує сили та обстрілює житлові квартали, мешканців Донбасу в Офісі президента закликали якнайшвидше евакуюватися.
фото ОПУ

В Офісі президента закликали жителів Луганської та Донецької областей не зволікати і якнайшвидше евакуюватися, оскільки битва з рф за ці території буде вкрай важкою.

Про це повідомив у Telegram керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

«Людям із Луганської та Донецької областей сьогодні справді потрібно евакуюватися. Підтримую Голову Луганської ОВ Сергія Гайдая, який закликає українців сідати в автобуси для евакуації та їхати у безпечніші регіони», - написав Єрмак.

Він наголосив, треба чітко розуміти, що росія накопичує сили та стріляє по житлових кварталах.

«Там готові вбивати мирних людей просто так, використовувати їх як живий щит. Битва за Донецьку та Луганську області буде важкою, і мирні люди мають виїхати туди, де можна перечекати загострення, вберегти дітей та полегшити роботу ЗСУ по ворогові. Не зволікайте, влада робить все для евакуації. Все буде Україна», – закликав Єрмак.

Раніше ми писали про те, що російські військові завершують підготовку до великої атаки, яка проходитиме на території Донецької та Луганської областей.

Нагадаємо, експерти розповіли, з якими складнощами зіштовхнеться армія Росії при атаці на Донбас.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: