Війська росії продовжують обстрілювати Луганщину, є загиблий і поранені

Читать на русском
Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати цілу низку населених пунктів на Луганщині, влучаючи в житлові будинки.

Окупаційні війська російської федерації продовжують обстрілювати населені пункти в Луганській області, в тому числі їхні житлові райони. В Кременній є загиблий та п'ятеро пораненим.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Ворог з різних видів озброєння продовжує відкривати вогонь по містах Сєвєродонецьк, Рубіжне, Кремінна, Лисичанськ, Новодружеськ, Попасна, Гірське, Золоте. Внаслідок обстрілів палають цілі житлові квартали. На жаль, є загиблі та поранені мирні мешканці. Останніми днями Кремінна перебуває під щільним ворожим вогнем. Окупанти гатять по житловому сектору. За вчора одна людина загинула, п'ятеро поранені. Але попри обстріли пожежно-рятувальним підрозділам ДСНС області вдалося ліквідувати всі пожежі, що сталися в місті», – інформує ДСНС.

Також вогнеборці Луганщини ліквідовували пожежі житлових будинків в Сєвєродонецьку, Золотому, Лисичанську.

Рятувальники закликають громадян евакуюватися із зони бойових дій, але деякі люди продовжують перебувати в підвалах та бомбосховищах, їм доправляють воду та гуманітарні набори.

Нагадаємо, раніше голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив, що інфраструктуру Сєвєродонецька практично знищено через обстріли.

В Офісі президента закликали жителів Луганської та Донецької областей не зволікати і якнайшвидше евакуюватися.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: