Подоляк прокоментував російські погрози бомбити Київ: «Загубилися в часі»

Читать на русском
З такими погрозами, не рахуючи пропагандистів, виступають заступник голови Радбезу росії Дмитро Медведєв, спікер Держдуми В'ячеслав Володін.

У президента України Володимира Зеленського вважають, що російських політиків, які закликають бомбити Київ, треба оголосити в міжнародний розшук. На Банковій пригрозили їм масовими арештами.

Про це радник голови Офісу президента Михайло Подоляк повідомив у Telegram-каналі.

«У росії різні суб'єкти, які загубилися в часі, прямо зараз пропонують максимально жорстоко бомбити центр Києва і обов'язково знищувати мирних людей. Масово знищувати. З найбільшими руйнуваннями. Включаючи президента Зеленського. А це вже цілком конкретні кримінальні провадження», - зазначив він.

Путін може знову повторити наступ на Київ – CNNВідступ від Київської області не означає, що голова кремля володимир путін повністю відмовився від бажання захопити Київ.

Згідно з його словами, з такими погрозами, не рахуючи пропагандистів, виступають заступник голови Радбезу росії Дмитро Медведєв, спікер Держдуми В'ячеслав Володін та інші.

«Досить виставити на цих суб'єктів «червоні» розшукові карти. Для початку. Далі - більше. Пора б вже нам дійсно готуватися до масових арештів суб'єктів, які з кожним днем все більш відверто вимагають масових смертей українців», - додав Подоляк.

Нагадаємо, що країна-агресор погрожує нарощувати масштаби ракетних ударів по Києву у відповідь на «атаки та диверсії» на території рф.

При цьому, як свідчать перехоплення телефонних розмов окупантів, опубліковані СБУ, росія сама й обстріляла вчора село Климове у Брянській області.

У РНБО заявили, що в рф почали здійснювати серію «терактів» на власній території для нагнітання антиукраїнської істерії.

Також нагадаємо, у Пентагоні вважають, що незважаючи на відведення російських військ від північних кордонів України, містам і, зокрема, Києву, все ще загрожують масовані ракетні удари з боку росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: